Euro Accident är administratörernas val
  • Utmärkelse
  • uid=nikmil,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Niklas Mild
start portlet menu bar

Euro Accident är administratörernas val

Display portlet menu
end portlet menu bar

Euro Accident är administratörernas val

By Niklas Mild on 24 maj 2019

Euro Accident har fått pris som "Årets förmedlardisk 2019 – Liv – Administratörernas val" av Svenska försäkringsförmedlares förening, Sfm.

– Det känns extra härligt att vi får ta emot den här fina utmärkelsen just nu. Vi har arbetat hårt för att höja vår servicenivå mot förmedlare och administratörer under en längre tid. Priset bekräftar att vi är på rätt väg och det ger oss extra energi i det fortsatta arbetet, säger Staffan Johansson, Sverigechef för Euro Accident.

Svenska Försäkringsförmedlares förening, Sfm, låter varje år sina medlemmar utse årets förmedlardisk bland liv- och sakförsäkringsbolagen. Nytt för i år är att medlemsbolagens administratörer också deltar och utser årets förmedlardisk i en egen kategori.

I den nya kategorin fick Euro Accident högsta helhetsbetyg och utsågs därmed till "Årets förmedlardisk 2019 – Liv – Administratörernas val". Priset delades ut av Smf:s ordförande Gunnar Hökmark den 22 maj 2019 i samband med Sfm:s föreningsstämma.

Euro Accident fick även högst betyg i kategorierna Tillgänglighet, Engagemang, Enkla att arbeta med och Prisvärda i den undersökning som gjordes.

– Jag vill passa på att berömma alla våra medarbetare för det viktiga arbete som de gör varje dag, i såväl mot- som medgång. Deras engagemang och agerande är avgörande för vårt förtroendekapital i förmedlarbranschen och i förlängningen hos kunderna som tecknar och använder våra försäkringar, säger Staffan Johansson.

Senast uppdaterad: 2019-05-27

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.